یادگیری علوم کامپیوتر

در این مجله به آموزش های مختلف حوزه فناوری میپردازیم

یادگیری علوم کامپیوتر

در این مجله به آموزش های مختلف حوزه فناوری میپردازیم

علوم کامپیوتری با سرعت زیادی در حال پیشرفت و به روز رسانی است. در این مجله سعی خواهیم کرد مباحث مختلفی در این حوزه را بررسی و آموزش های مفیدی را ارایه دهیم

پیوندهای روزانه

نکته هایی که در اسباب کشی باید رعایت نمود

يكشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۷، ۰۵:۴۸ ب.ظ

همانطور که میدانیم اسباب کشی یکی از سخت ترین و طاقت فرسا ترین کارهاست . اما زمانی که بتونیم این کار و به درستی انجام بدیم یکی از ساده ترین و لذت بخش ترین کارها خواهد شد . پس به نکات زیر توجه کنید تا بتونید یه اسباب کشی بی دردسر داشته باشید و با فوت و فن اسباب کشی  و نکات مهم اسباب کشی آشنا شوید.

اگر چه انتخاب شرکت خدمات اسباب کشی یکی از اصلی ترین فوت و فن اسباب کشی می باشد اما موارد بسیار دیگری نیز وجود دارد که با رعایت آن می توانید اسباب کشی راحتی را تجربه کنید.

  • اگر می خواهید در هنگام جابه جایی وسایل آسیبی وارد نشود حتما وسایل را داخل کارتن قرار دهید و از چسب های مخصوص کارتن برای حمل و بلند کردن وسایل استفاده کنید.
  • جدا کردن وسایل یکی از فوت و فن اسباب کشی می باشد . جداکردن وسایل به این معنی است که در یک کارتن ظروف آشپزخانه و کتاب ها  را قرار ندهید.بلکه ظروف شکستنی را در جعبه ای جداگانه و کتاب ها و دیگر وسایل مطالعه را در کارتنی جداگانه قرار دهید.
  • حتما بر روی وسایل برچسب نام بزنید ومشخص کنید که داخل این کارتن چه چیزهایی قراردارد . حتی اگر برای شخص خاصی هست کافی است اسم شخص را برروی کارتن بنویسید.
  • لباس ها را داخل کارتن مخصوص به خودشان قرار دهید . این کارتن ها دارای جالباسی و رخت آویزهای مخصوص هستند، با این کار دیگه دغدغه چروک شدن لباس ها را نخواهید داشت و به راحتی میتوانید از آنها استفاده کنید. البته این کار را برای لباس های لوکس و گران خود انجام دهید و سایر لباس ها را در داخل ساک قرار دهید.
  • یکی از فوت و فن های اساسی و مهم قرار دادن وسایل حساس در کارتن های کوچک است. به طور مثال اگر شما ظروف شکستنی را داخل کارتن های کوچک قرار دهید احتمال آسیب دیدن آن کمتر می باشد.
  • یکی از فوت و فن اسباب کشی این است که در قرار دادن ظروف کریستال و گران خود دقت کنید و بسته بندی را به درستی انجام دهید تا مشکلاتی نداشته باشید. در بین ظروف از روزنامه یا لباس استفاده کنید تا آسیب رسی را به حداقل برسانید.
  • کارتن ها را بیش از اندازه سنگین نکنید سعی کنید چرا که احتمال پارگی کارتن با سنگین شدن آن افزایش می یابد.
  • اگر وقت و زمان کافی برای بسته بندی ندارید سعی کنید از شرکت های خدمات اسباب کشی استفده کنید.
  • سعی کنید وسایل بزرگ خود مانند مبل ، میز و … را نیز به شیوه خود مانند استفاده از نایلن های حباب دار بسته بندی کنید تا در هنگام حمل و جابه جایی با مشکلی مواجه نشوید.
  • هیچ وقت جای خالی در کارتن باقی نماند. از حوله ، پارچه و حتی روزنامه برای پرکردن جای خالی استفاده کنید.
  • یکی از نکات مهم در مورد فوت و فن اسباب کشی این است که که حتما خانه جدید را چک کنید و از تمیز بودن خانه اطمینان کسب کنید
 
گاهی اوقات نیز بهتر است از سرویس معتبر اسباب کشی بهره منده شوید تا خیالتان راحت شود.

1) ابتدا لیستی از کارهایی که باید انجام گیرند،با حفظ ترتیب و زمان بندی و همچنین لوازمی که باید جا به جا شوند، بر روی کاغذ یادداشت کرده، سپس مرحله بسته بندی را آغاز کنید.

 

2)بدانید برای بسته بندی به چه موادی نیاز است:طناب، جعبه های ضخیم مقوایی در اندازه های مختلف (شما می توانید این قبیل جعبه ها را از فروشگاه هایی مانند سوپرمارکت ها به مبلغ اندک خریداری کنید)، جعبه های پلاستیکی یا چوبی مخصوص میوه، پارچه، چسب نواری محکم و پهن، منگنه، برچسب، بند، پلاستیک های حباب دار مخصوص بسته بندی شکستنی ها، روزنامه های باطله، ماژیک درشت مشکی یا آبی و قرمز برای بسته بندی نیاز است.

 

3) پیش از بسته بندی، لوازم را شسته و یا پاک کنید.البته این مسئله در مورد ظروف مصرفی، لیوان ها، آئینه، کریستال ها و امثال اینها باید به صورت مجدد در محل جدید نیز انجام گیرد.

 

۴) اگر جعبه های هر یک از لوازم شکستنی را هنوز نگه داشته اید، در مرحله بسته بندی، ابتدا آنها را در لا به لای پارچه، روزنامه یا پلاستیک پیچیده سپس در داخل جعبه مخصوص شان قرار دهید. در غیر این صورت با بسته بندی محکم تر برای یک حمل بار عالی هر یک از آنها به صورت جداگانه، در نهایت همه را در کنار هم در جعبه ای بزرگ با دقت بچینید.


5)پیش از قرار دادن لوازم در جعبه های مقوایی، از محکم بودن اتصالات آنها، اطمینان حاصل کنید.

   

 6)هر چه در بسته بندی وسایل شکستنی بیشتر دقت کنید، اجناس خود را سالم تر تحویل خواهید گرفت.


7) خرده ریزهای شکستنی را در پارچه یا روزنامه پیچیده و از ظروف پلاستیکی دردار فریزری به عنوان جعبه آنها استفاده کنید.

 

8)به هنگام چیدن لوازم، درون هر نوع جعبه ای به خصوص مقوایی، میزان تحمل وزن لوازم توسط جعبه و اتصالات آن را در نظر بگیرید تا در حین جابه جایی مشکلی پیش نیاید. (به منظور محکم تر کردن اتصالات جعبه مقوایی می توانید از چسب هانواری پهن استفاده کنید).


9) برای حمل راحت تر و استحکام بیشتر جعبه ها، کاربرد طناب های ضخیم نیز بسیار مناسب است.اسباب کشی همواره از جمله امور مشکل، به ویژه برای خانم های خانه است. لذا به منظور انجام هر چه راحت تر، سریع تر و بدون خسارت آن و همچنین رفاه بیشتر خودتان به ارائه نکاتی می پردازیم که توجه به آنها شما را در انجام این پروژه یاری خواهد داد


10) پس از بسته بندی وسایل و قرار دادن آنها در جعبه ها، تعداد آنها را شمارش کنید تا در این میان جعبه ای گذاشته نشود.


11) در روی هر جعبه پس از اتمام کار بسته بندی، برچسبی حاوی لیست وسایل و لوازم داخل آن چسبانده و در صورتی که اجناس داخل آن شکستنی است، با ماژیک قرمز این کلمه و همچنین محلی را که این لوازم به آن تعلق دارند، به صورت درشت بر روی جعبه یا برچسب بنویسید. به این ترتیب هر یک از جعبه ها به محض انتقال به مکان جدید، در آن فضای اشاره شده قرار گیرد. با این روش، نظم بیشتر و سریعتر در محیط حاکم می شود.

 

12) به منظور جلوگیری از کثیف شدن فرش و به خصوص ریشه های آن به هنگام جا به جایی، ابتدا پارچه ای را در قسمت ریشه ها به صورت دولا به گونه ای قرار دهید که ریشه در بین دو لایه پارچه واقع شود، سپس فرش را با پارچه لوله کنید. در نهایت اگر پارچه بزرگ دیگری در دسترس دارید، به دور فرش لوله شده نیز بپیچید.

 
13) داخل هر یک از کشوهای پاتختی و میز آرایش را تمیز کرده و لوازم داخل آن را به طور مرتب بچینید. سپس کشوی حاوی وسایل را در داخل کیسه زباله بزرگ و ضخیمی قرار دهید. به منظور جلوگیری از ریختن لوازم به بیرون، در پلاستیک را با چسب محکم کنید (اگر کشو بزرگ باشد از دو کیسه زباله استفاده کنید).


14)به هنگام اسباب کشی، وسایل چوبی دارای گوشه های زاویه دار مانند میزها، بیشتر در معرض صدمه قرار می گیرند. لذا برای مراقبت و نگهداری از این قبیل لوازم چوبی، ابتدا روی زوایا را با پلاستیک حباب دار و یا حتی پلاستیک ساده یا روزنامه پوشانده سپس لایه دیگری از مقوای ضخیم بر روی پوشش قبلی قرار دهید. برای این منظور از چسب های محکم نواری استفاده کنید.

 

  • یک برنامه نویس

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی